Zvezdni utrinki po dnevih od 5.4. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 5. 4.

Luna potuje po kozorogu vse do treh popoldan. Zjutraj tvori še konjunkcijo s Plutonom, s tem prinaša nekaj pritiska, kasneje pa se energija sprosti in z vstopom Lune v vodnarja in z njegovim sekstilom z Merkurjem bo ta praznični čas prav prijeten in radosten. Če rabimo družbo, ne pozabimo na video kavico s svojimi.

Torek, 6. 4.

Zjutraj in dopoldan bo še nekaj nemira in skrbi, toda če se prepustimo energijam, lahko doživimo izjemno zanimiv dan. Odprimo se glasbi, plesu, ustvarjanju. Sekstil nebesnih ljubimcev nas kličejo v radostno in pomladno vzdušje. S to kombinacijo se bo pomlad zdela še bolj pomladna, in življenje lepo.

Sreda, 7. 4.

Luna v vodnarju aplicira vse do poldneva k Jupitru in tako nas dela radovedne, vznemirljive, precej čvekaste na družabnih obrežjih. Veliko bo energije povezovanja in znal bomo izkoristiti modrene medije za to da se prepletamo, povezujemo in sodelujemo, za skupne vizije in skupen razvoj.

Četrtek, 8. 4.

Luna v ribah večinoma nosi mirno energijo, toda marsikdo bo čutil na vodi, da se pripravlja nekaj neprijetnega, nekaj kar nas bo vznemirilo in zaradi česar se bomo počutili izkoriščeni, zmanipulirani. Toda, za vse ki niso preveč občutljivi in nimajo močnih slutenj prihodnosti, je lahko dan miren, primeren za počitek.

Petek, 9. 4.

Neprijeten dan je pred nami.  Lahko se nam samo odkrije manipulacija nekoga. Luna bo iz rib se vezala na Marsa in Neptuna, ki se povezujeta v kvadrat, kar bo prineslo veliko »blak« lažnive, manipulativne, pasivno napadalne energije, s katero se človek zelo težko direktno sooča. Z agresijo se lahko napada in rani šibkejše.

Sobota, 10. 4.

Smo dva dni pred mlajem, tako bo energije res malo. Naj bo namenjena pospravljanju, odstranjevanju vsega. kar ne rabimo. Luna v ovnu nas bo potiskala v akcijo, hotela da nekaj začnemo, vendar čas še ni zrel. Bomo pa izvedeli v soboto novice, ki nam bodo pomagale načrtovati in bo zopet več optimizma in zadovoljstva.

Nedelja, 11.4.

Čeprav smo tik pred mlajem, in po navadi pred mlajem precej utrujeni, bo toliko pozitivnih vplivov, da bomo prav veseli in se bomo lotili marsikatere dejavnosti. Pomembno je da nemir usmerjamo v pospravljanje in pa tudi v načrtovanje prihodnosti. Kot kaže se stvari obračajo na bolje.