Zvezdni utrinki po dnevih, od 7.6. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 7. 6.

Naporen dan se obeta, vsaj jutro in dopoldan. Na zasebni ravni nas bodo nepričakovane spremembe skrbele in se bomo težko prilagodili, na družbeni ravni pa bo veliko energije razločevanja in napetosti. Popoldan in proti večeru se bo energija nekoliko umirjala, in bomo lažje samo mirni, usmerjeni na domače in sposobni uživati v prijetnih planet življenja.

Torek, 8. 6.

Luna v biku na zadnjih, tistih bolj strupenih stopinjah, lahko nekaterim nosi nekaj več dramatičnih odzivov. Toda njeni aspekti so temeljno spodbudni, tako, da se zdi, da se bomo počasi, a vztrajno in trpežno lotevali dela in naredili postopoma vse to kar si bomo zadali. Medli nas bodo užitki telesa. Ob 20:47 prestopi Luna v znamenje dvojčka in z njo bo sprva nekaj več mentalne in družabne energije.

Sreda, 9. 6.

Retrogradnost Luninega vladarja in dejstvo da smo pred mlajem, ki je tudi sončni mrk nakazuje, da bomo precej kaotični, nemirni, da bodo k nam prihajale naše napake iz preteklosti in precej vznemirjale našo psiho. Bodimo odgovorni, toda ne rešujmo nič v sredo, počakajmo do petka, potem bo vse bolj jasno in bo tudi več energije za reševanje situacije. Pomirimo se, in umirimo svoj mentalni svet, da ne bi ustvarjali še več zmede.

Četrtek, 10. 6.

Dan mrka, bo še kar naporen. Mrk se dogodi 12:52 in bo celo pikico viden pri nas, prekril en mali robek sonca. Pomembno je, da se trudimo biti mirni, ker bo četrtek še bolj kaotičen kot sreda. Idealno bi bilo danes imeti vsaj delni post, če ne prav post na vodi, da se malo prečistimo in pripravimo za nove začetke. V večernih urah, pa tudi preko noči se nam bo nekaj sestavljalo. Več bo sanj z močnimi sporočili.

Petek, 11. 6.

V petek bomo imeli že bolj jasno sliko situacije v kateri smo se znašli, toda večji del dneva še ne dovolj energije. Zjutraj zna biti še kaotično, ko ne bomo vedeli ne kot ne kam. Dopoldan pa Luna preide v znamenje raka in se bomo umirili, sprejeli, upočasnili. Njena prva aplikacija je trigon z Jupitrom, tako bo prinesla upanje in zadovoljstvo. Marsov prehod v leva 15:35 pa več energije in volje.

Sobota, 12. 6.

Luna v raku bo zjutraj in dopoldan aktivirala vez Venere z Uranom in Kironom. S tem bo več čustvenega vznemirjenja, več družabnosti, nepričakovanih ljubezenskih zapletov, za ene, za druge, pa tudi srčna rana. Kar pogumno, ravno zaradi teh ran rastejo naša srca, postanejo večja.

Nedelja, 13. 6.

Tudi v nedeljo bo čustven del še kar pel, bo več tudi novih ljubezni in nenavadnih razpletov. V večerne ure nekaj več napetosti. Če se energijo vloži v strast, kreiranje, ljubljene, potem se bo pohladila na lep način. Drugače pa se bo treba prav miriti, ker se bo strast spreminjala v jezo.