Zvezdni utrinki po dnevih od 8.3. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 8. 3.

Luna v delavnem in načrtnem kozorogu v pozitivnih aspektih nosi umirjen in učinkovit dan. Spodbujena pa bo tudi druga stran kozoroga, njegov ribji del, torej duhovnost in pa tudi ustvarjalnost. Dopoldan bo veliko priložnosti za konstruktivne dogovore, popoldan pa bo vedno več navdiha, čutenja povezanosti, pa tudi ustvarjalne energije.

Torek, 9. 3

Vstop Lune v znamenje vodarja dvajset do devetih zjutraj bo prineslo dodatno vznemirjenje, nemir, pa nas tudi spodbudilo za skupno akcijo. Preko dneva se lahko veliko naredi. Noč pa bo naporna, bo težje zaspati. Zaradi Venerinega kvadrata na Lunina vozla so možna tudi čustvena razočaranja, ljubezenska nedosežena hrepenenja.

Sreda, 10. 3.

Luna v znamenju vodnarja v spodbudnih aspektih prinaša velik priložnosti za radovednost, učenje, nova spoznanja, prebliske, zanimive pogovore in zanimiva poznanstva. Zbudil se bo naš socialni čut in potreba povedati, se odpreti, dati ven, se bo okrepila. Kljub vznemirjenju se bomo počutili prav fino in se na intelektualnem področju lahko tudi marsikaj doseže, povedano drugače vplivi prinašajo več priložnosti za intelektualne uspehe. Zaradi konjunkcije Sonca in Neptuna bo veliko navdiha za kreiranje in se nam na duhovni ravni lahko odprejo nova čutenja, poglobi doživljanje svetega.

Četrtek, 11. 3.

Luna v vodnarju v praznem teku nosi nemirno intelektualno energijo, ki jo bo težko usmeriti v konkretne projekte. Vse do petnajst do četrte popoldan pa bomo še vedno zelo radovedni in družabni, kasneje prehod Lune v ribe nosi poglobitev miru in tišine. V tej novi tišini se lahko v sebi marsikaj spozna, odkrije.

Petek, 12. 3.

Dan pred mlajem naznanja pomanjkanje fizične energije in več miru, potreba po obratu navznoter. Zjutraj bomo kljub vsemu imeli še dovolj intelektualnega impulza in zmogli marsikaj narediti. Popoldan pa nas bodo prevzela čustva in bo težje biti učinkovit.

Sobota, 13. 3.

Jutro tik pred mlajem nosi pravljično energijo, polno navdiha in kreativnosti. Tistim, ki bodo zjutraj budni pa le sladko spanje. Mlaj se dogodi ob pol dvanajstih, vse do takrat delujmo bolj počasi, si vzemimo čas za mir, umetnost, sprehode, meditacijo, duhovne prakse. Dam bo izjemno miren in tih, na nek način čaroben. Hrepeneli bomo po romantični ljubezni, ali se zavedali želje po zlitju, ki se v nas rojeva.

Nedelja, 14.3.

Luna v ovnu bo prebila sanjavo romantičnost rib, in nas porinila ponovno nazaj v življenje, akcijo in delovanje. Njeni spodbudni aspekti nakazujejo, da bomo težko pri miru, da nas bo vse gnalo v akcijo. Ker je nedelja, najverjetneje ne v fizično delo, vsekakor pa je dan primeren za športne napore in tako iz drugačno spodbujanje adrenalina.

Hvala Sergeji P. Traven za čudovito mandalo, ki naj nam obarva ta posebno čaren teden.