Zvezdni utrinki po dnevih.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Teden z Luno od 22. 2. dalje

Ponedeljek, 22. 2.

Luna v raku nas bo pomirila in prinesla veliko priložnosti za mirne in lepe odnose s svojimi najbližjimi. Dopoldan je modro spodbudno energijo izkoristiti za pomiritev napornih odnosov, ter za take in drugačne dogovore. Popoldan pa bo pikico več vznemirjenja, malo več potrebe po spremembah in druženju, pa še vedno zelo prijetno.

Torek, 23. 2.

Še en dan z Luno v raku, ko je pomembno, da nekoliko več pijemo, nam godi prej hrana na žlico, ter imamo več potrpljenja in razumevanja za soljudi, in strpnosti do otrok in živalic. Tudi torek bo miren, veliko bo sočutja, v popoldanske in večere ure nekaj več kreativnosti, predvsem pa veliko čarnosti in miru.

Sreda, 24. 2.

Skoraj do pol dveh popoldan bo Luna potovala v prazno po znamenju raka, kar pomeni, da bo prevladovala zelo brezciljna in pasivna energija, se bomo kar vlekli skozi dan in bili manj učinkoviti. Vstop Lune v znamenje leva energijo postopoma spodbuja, če ne drugega se bo oglasila volja po zabavi, želja po sladkem življenju.

Četrtek, 25. 2.

V četrtek Luna iz leva tvori opozicije na planete v vodnarju, tako bo več potrebe po usklajevanju drugačnih pogledov, nekaj več nemira in ja veliko pretiravanja. Ostali aspekti pa so kar spodbudni, Marsov trigon na Plutona bo budil voljo po fizičnem delu, športu, budil naš libido. Sončev sekstil na Urana pa originalnost in svobodoljubje. Venerin popoldanski prehod v ribe, bo še dodatni znanilec mirnejših časov.

Petek, 26. 2.

Še en dan z Luno v levu, toda tokrat Luna tvori kvadrat na Marsa, ki bo na Algolu, tako bodo nekateri lahko pretirano kolerični, z nepredvidenimi primitivnimi izbruhi. Smo pred polno Luno, tako tudi večerni prehod Lune v znamenje device ne bo mogel prinesti željeni mir. No ja kljub nemiru, pa Jupitrova harmonija z Luninima vozloma obljublja novo upanje in radost.

Sobota, 27. 2.

Dan polne Lune, toda take v katero je pozitivno vpet Uran, kar obljublja neko sprostitev in izboljšanje situacije. Ker se polna luna dogodi že zjutraj, bomo večji del dneva znali uživati v mirni Luni v znamenju device, ki za svojo srečo potrebuje mir, naravo in ja seveda v tej tišini vse premlet, premisliti in postaviti na pravo mesto.

Nedelja, 28.2.

Luna v devici ponovno poveže trigon Marsa in Plutona  in nas spodbuja da se lotimo nekega fizičnega dela, če ne dela pa vsaj športa, dolgega sprehoda v naravi, preprosto treba se bo utruditi. Šele po osmih zvečer vstopi Luna v znamenje tehtnice in bo spet nekaj več lagodnosti, in želje samo dobro se imet in lepo se razumet.

 

Hvala draga Sergeja P. Traven za čudovito mandalo.