Zvezdni utrinki pregled po dnevih od 12.4. dalje.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Ponedeljek, 12. 4.

Zgodaj zjutraj se dogodi mlaj in prinaša svežo energijo, ki nas bo potiskala v akcijo. Zjutraj se Luna harmonično veže na Jupitra in prinaša optimizem in polet stvari premakniti naprej. Sredi dneva povezuje kvadrat Venere in Plutona in nas sooča z realnimi finančnimi težavami in zavestjo, da nečesa, kar si močno želimo ne moremo imeti. Lahko da bomo izsilili, vendar tako izsiljeno ne bo imelo prave vrednosti. Šele v poznih večernih urah se bomo umirili.

Torek, 13. 4.

Luna v biku nas bo umirila, naredila bolj praktične, pokazala kaj vse je za narediti. Vendar zaradi napornih aspektov, se stvari ne bodo odvijale po pričakovanjih, tako so naši odzivi uporni, trmasti in znamo prav okamenet v svojim prepričanjih ali riniti nekam, kjer očitno ne bo pravih  rezultatov. Zaradi približujočega se sekstila kolerikov, pa se bomo težko ustavili pri uveljavljanju svoje volje in tekmovalnosti.

Sreda, 14. 4.

Sekstil Sonca in Marsa nas bosta poganjala s tekmovalno, podjetno in borbeno energijo k svojim ciljem. Luna v biku v milih aspektih kljub vsemu nosi mir, in sposobnost ostati stabilni, kljub silni ognjeni pogonski energiji. Venera na zadnji stopinji nakazuje da prihajajo na področju ljubezni in financ spremembe. V večerne ure znamo pretiravati.

Četrtek, 15. 4.

Luna okrog pol devetih prestopi v dvojčka in prinaša izjemno hitre, nemirne, tekmovalne dni. Kljub hitrosti, in pretirano aktivni mentalni energiji, bomo ohranjali optimizem in opazovali prevlado pozitivno naravnanih vodij. Več bo priložnosti za uspeh in zadovoljstvo.

Petek, 16. 4.

Luna v dvojčkih tudi v petek obljublja hitro in nemirno energijo, intelektualno, tako ki s svojo hitrostjo nekaj premakne, razgiba. Zjutraj se bo nemir še dalo obvladovati in ga usmeriti v delo. Povečana bo ročna spretnost in potreba nekaj delati s svojimi rokami. Temen vodja lahko pritiska s svojimi starimi načini, zdi se, da se bo bila bitka med svetlobo in temo.

Sobota, 17. 4.

Merkur se veže na trigon Marsa in Jupitra, skupaj se ustvarja lotos, silna kreativna energija, ki želi nekaj na hitro spremeniti na bolje. Pritiska v spremembe bo veliko, tudi s pravno podporo, s poštenostjo. Luna v dvojčkih lotos dotika in nosi še več nemira in potiska. Težko bomo pri miru. Dajmo vso to idejno energijo v nek konkreten projekt, ker drugače bo samo zelo veliko besed in malo narejenega. Kljub vsej tej pozitivnosti, pa bo čutiti, da en del teme, še vedno potiska navzdol in si želi zmanipulirati, oblatiti, popačiti pozitivne obrate. Šele zvečer se bomo umirili.

Nedelja, 18.4.

Energija bo nekoliko padla. Vse vznemirjenje prejšnjega tedna bo za nami. Potrebovali bomo mir, počitek, naravo, svoje domače, pa seveda še dobro hrano. Če se je izkoristilo vpliv in se premaknilo nekaj pomembnega, sledi sedaj zasluženi počitek. V kolikor ne, pa nekaj žalosti in soočanje z realnostjo.