Zvezdni utrinki za četrte, 11. 2. 2021

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Sivo jutro. Tišina novega dne. V meni še vedno zelo veliko utrujenosti in globoka tiha žalost, ki ji že dolgo nisem bila priča. Biti priča iskreni žalosti je zelo prebujajoče in katarzično izkustvo. Ni bega, je soočanje. Ni cepetanja, ker ni po moje, je samo soočanje s tem, kako je. Veliko sprejemanje življenja, ki se sveti v najrazličnejših barvah.

Venerina konjunkcija z Jupitrom, kot tudi spodbuden mlaj v večernih urah obljubljata boljše čase. Dopoldan smo kljub temu lahko še vedno nemirni in utrujeni. Popoldan in v večerne ure pa bo vedno več občutka radosti in novega upanja, da se bo dalo stvari izpeljati bolj harmonično in z manj razdvajanja drugače mislečih.

Hvaležna Katji Golob za prelepo fotografijo.

Splošni vplivi določajo ritem in barvajo energijo dneva, toda vsak od nas se na to odziva nekoliko po svoje, v skladu s svojo natalno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Dogajanje na Astrološkem inštitutu, za enkrat še vse po Zoomu,  takoj, ko bo mogoče, pa spet v živo v Ljubljani. V ponedeljek 15.2. ob 18h bo INFORMATIVNI DAN, za vse interesente vstopa v šolo  (brezplačno). V sredo 3.3. ob 17:30 začenjamo od začetka z prvim modulom prvega letnika UVOD V ASTROLOGIJO.