Zvezdni utrinki za četrtek, 1.10.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Zunaj megla in noč, toda Venera s svojo sijočim videzem ostaja vidna kljub megli.  Jaz sem danes spala kot top, vse do tretje zjutraj, potem pa sovica okica in že pridno študiram, pišem in se pripravljam na novo predavanje. Uživam, da me delo konstantno sili k izobraževanju. Včeraj je bil tranzitni Neptun spet v kvadratu z našo Slovensko Luno (prvič je bil marca), tako je nekje višek te koronske skoronanosti za to obdobje pri nas vezan na včerajšnji datum. No imamo ponovitev še januarja in pa aplikacijo progresirane Lune k Slovenskem Neptunu vse do decembra. Tako da imamo lahko še epiloge. Toda za drugi udarec je tu sedaj nekje višek, oktober prinaša predvsem  napetosti, kot reakcijo na vse, kar se je dogajalo  konec avgusta in preko septembra.

Dan polne lune zna biti napet, saj se Luna dejansko dogodi šele v poznih večernih urah. Z Luno v ovnu bo vsak trenutek nekaj več energije in volje, toda hkrati tudi več frustriranosti in nemira. Pritisk polne Lune lahko tokrat potisne celo pomembne in avtoritativne osebe, ki nas na nek način predstavljajo, v bolj čustveno in nestabilno odzivanje. Moškemu svetu lahko dam navodila za uporabo ženskega sveta, ko nas trka. Ko smo zunaj sebe, v premočni čustveni reakciji, nam naši dragi možje in fantje, lahko pomagate le tako, da najdete sočutje do naše stiske, je ne poskušate reševati, nekje v ozadju svojega uma pa se zavedate, da bomo že jutri na vso situacijo gledale z drugimi očmi.

Hvaležna Katji Golob za njene čudovite fotke.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem dneva, vsak od nas pa ima svojo karto in svoj oseben preplet s splošnimi dogajanji. Za dešifracijo tako vaše osebne karte, odnosov, kot tudi sedanjih in prihodnjih vplivov sem tu za vas.