Zvezdni utrinki za četrtek, 10. 12. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Še vedno smo v obdobju med mrki in še vedno je Saturn na zadnji stopinji, tako bo še vedno veliko vrtiljakov sprememb in pa tudi več črnine. Širša slika je precej temačna in naporna, zato lahko nekoliko manj čutimo dnevne vplive, ki pa za danes vsaj v določenih segmentih niso nespodbudni. Vendar mi vemo, da se že z naslednjim tednom prične postopoma svetiti. Tudi sama čutim splošne temačne vplive, toda hkrati že upanje in spodbudo za naprej. Danes sem težje ustala, pomembne sanje z močnim  uvidom so spremenile počitek v delo. Tudi meditacija ni bila idealna, mirna, toda primanjkovala mi je zbranost, osredotočenost. Vendar sem tu, pripravljena na delo, tako to na sebi, na katerega so sanje pokazale, kot tega zunanjega, ki ga imam res rada in mi omogoča živost, kreativnost, vedno nove situacije. Luna v tehtnici nas bo hotela guncati iz ravnotežje, sploh v večernih in nočnih časih, edino, kar lahko naredimo je, da se ne oprimemo ničesar pretrdo. Zaupajmo vase, zaupajmo v novo svežo energijo, ki prihaja, držimo se srednje poti, in nam ne bo hudega kljub razburkanosti in guganju.

Luna v tehtnici zjutraj in dopoldan spodbuja približujoč se trigon Sonca in Marsa in nas brcne v aktivnost, delo, šport. Dvigne vibracijo. Venerin sekstil na Plutona spodbuja strasti, močne želje, ter nas potiska, da se za tisto, kar si želimo tudi potrudimo. Pozneje popoldan in v večerne ure ter noč na petek, pa se kažejo  nekoliko bolj naporni energiji. Zopet težje informacije, strahovi in občutek ujetosti.

Hvaležna Sergeji P. Traven, da nam tudi danes s mandalo, ki spodbuja ravnovesje pomaga, da nas ne zagunca predaleč v eno od skrajnosti.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem dneva, toda vsak od nas ima svojo posebno karto, ter s tem tudi svoj oseben način oživljanja splošnih vplivov. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Sem pa tudi učitelj, v šoli, ki sem jo ustvarila, ter vabim vse, ki bi se Astrologije naučili, za samopomoč, ali kot izobrazbo za poklic, da se nam pridružite sredi februarja v naši novi uvodni skupini.