Zvezdni utrinki za četrtek, 12. 11. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Včeraj je bil zame čudovit dan, tak ki te umiri, osredotoči. Rabila sem to oazo miru, da lažje potujem dalje.  Zunaj tih jutranji mir po deževni noči. Astrološko je danes nekoliko zahtevnejši dan, konjunkcija Jupitra in Plutona prinaša marsikomu brezup, po eni strani, saj Pluton ubija upanje, zavest o ekonomskih težavah, o finančnih veljakih in njihovi nadmoči, Jupiter poveča Plutonovo temo, po drugi strani, pa se ravno s to konjunkcijo rojeva nova enegija, novo upanje, da smo prišli do konca rušenja, razgadnje, finančnega razpada in da se z novo konjunkcio in z novim ciklom, ki ga prinaša, končno začne finančni razvoj, toda na drugačen način, iz novega temelja.

Dokaj naporen dan je pred nami. Tudi prikupna in harmonična Luna v tehtnici ne bo omehčala pritisk Jupitrove konjunkcije s Plutonom, ki krade navdih in upanje v prihodnost, prinaša novice o finančni realnosti, pa hkrati, ker je to njuna zadnja konjunkcija, tudi odprtost za gradnjo nove finančne realnosti, na temelju trenutnega pogorišča. Noč na petek zna vseeno biti nekoliko mehkejša in prijetnejša.Več bo pomoči in razumevanja med ljudmi. Dispozitorka Lune se povezuje z Luninima vozloma in nas nagovarja, da smo drug drugemu ljudje in predvsem kliče k prikupnosti, veselosti in ljubeznivosti.

Hvaležna Katji Golob za še eno fenomenalno fotko, ki me je še fino nasmejala ob vsem.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem dnevu, vsak od nas pa ima svojo natalno karto in s tem tudi poseben način doživljanja teh vplivov. V kolikor potrebujete vpogled v kar se dogaja in za dve leti naprej, sem tu za vas kot astrolog svetovalec.