Zvezdni utrinki za četrtek, 14.1. 2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Prelepi vatasti oblaki so obarvani v  sivo roza do nežno rumenkaste barve in se počasi premikajo po sinjem nebu. Jaz čutim težo Marsovega kvadrata s Saturnom. Ponovno se nas straši, stiska v kot in ponovno bo potrebno nabrati notranje moči, da vzdržimo pritiske in se znotraj ne polomimo. Iščimo radostne vidike realnosti, in dokler še lahko, pojdimo na daljši sprehod, da predihamo svoja pljuča. Ne pozabite, notranje trdnemu človeku, nihče nič ne more.

Luna v vodnarju in stacionarni Uran nosi nemir, stres, spremembe, seveda pa lahko tudi pozitivno vznemirjenje. Ker gre direktno pomeni, da bomo sedaj zmogli postopoma se odpirati novemu in ne tičali v nepredelanem nemiru preteklosti. Ker se veže na Venero je to znak druženja, povezovanja, vznemirljivih čustvenih doživetij. Ta energija preko dneva odzvanja in vedno bolj bo čutiti konjunkcijo Sonca in Plutona, ki je tako in tako vezana že na mlaj in nosi temo, pritisk na samozavest, pritisk avtoritete.

Da so splošni vplivi za različne ljudi drugačni, glede na njihovo natalno karto, že veste, da sem Astrolog svetovalec tudi. Ne smem pa pozabiti povedati, da na Astrološkem inštitutu zbiramo prijave za nov začetni tečaj, ki se prične 15. 2. 2021, če bo vse po sreči v Ljubljani na Tržaški 330, v kolikor pa bomo še vedno v varnosti svojih domov, pa preko Zooma. Dobrodošli!