Zvezdni utrinki za četrtek, 15.10.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Včeraj nikakor zaspati, danes pa nikakor iz tople postelje. Poznate to, da je tako prijetno na toplem v postelji, zunaj pa tema, pa zvoki vetra in dežja. Še vedno sem mirna, vendar moje telo že sporoča, da prihajajo naporni dnevi. Počasi bom kot svoja mati lahko napovedovala vreme glede na bolečine v telesu, ha ha. Ja prihaja naporen mlaj  in prestrašeni lahko pademo popolnoma pod družbeni vpliv panike. Poskusimo razumeti, da življenje teče, in ne glede na zunanje omejitve, lahko vedno najdemo tudi zadovoljstvo in mir v sebi. Če nam je namenjeno zboleti bomo zboleli, panika tega ne bo rešila. Previdnost je ok, strah pa na žalost deluja kontra efektivno in znižuje našo imunost. Mene so učili, kar ne moreš spremeniti sprejmi, ko sprejmeš se odprejo tudi nove možnosti reševanja problema, saj je tvoj um bolj miren, s tem bolj prožen, prilagodljiv.

Luna v tehtnici tik pred mlajem nam po eni strani da vedeti, da bomo precej utrujeni, počasni. Ker vemo, da bo petkov mlaj nosil čas pomembnih in velikih sprememb, nam je jasno, da lahko že v četrtek čutimo nekaj pritiska v to smer. Sonce se tudi že danes poveže s Plutonom v kvadrat, kar na nek način spodbuja napetosti mlaja in nosi pritisk in manipulacijo nadrejenih in ker je Sonce v tehtnici na dnu, tudi občutek nemoči, ujetosti v manj prijetno situacijo.

Hvaležna Katji Golob za njene čudovite fotografije.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem dnevu, mi pa imamo svojo astrološko karto in s tem svoj lasten, poseben način odzivanja in čutenja. V kolikor potrebujete dešifracijo svoje rojstne karte, kakega odnosa, ali vpogled v aktualne tematike, pogled v prihodnost, ter razjaznitev konkretnega vprašanja, sem tu za vas, kot astrolog svetovalec.