Zvezdni utrinki za četrtek 17.9.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan. Veter je odpihal oblake in pričaral jasno jutro. Sonca še ni, Venera pa je videti samo za izurjeno oko. Uro nazaj se je bohotila v svoji lepoti na indigo modrem nebu, in sem jo lahko opazovala dokler je oblaki niso zakrili. Na jutranjem nebu pa me je danes razveseljeval tudi velikanski Orion. Čeprav je jutro toplo za september, pa veter, ki  se čisto nehote ujame v moje lase, klimo hladi, da me sem pa tja prav potrese.

Mlaj s bo zgodil ob enih popoldan, vendar nas bo že pred tem precej rotiralo na vse konce. Bistvena energija bo zmeda, nejasnost, skrb, ali občutek ranljivosti. Mlaj v devici v kvadratu z vozli naznanja nestabilnost in nosi osnovno nerazumevanje dveh nasprotij. Merkur kvadrat Jupiter prinaša veliko informacij, misli in besed, toda malo kaj od te poplave idej in idealizma  bo dejansko koristno. Proti večeru nas nekoliko umiri predvsem občutek odgovornosti in načrtno, ter resno pristopanje situacije, vse to bo tudi temelj za novo občutenje stabilnosti.

Hvaležna Katji Golob za njene čarne fotografije.

Splošni vplivi barvajo ozadje dneva, nosijo ritem in utrip, vendar nebesno dogajanje z vsakim od nas zavibrira nekoliko drugače, glede na to, kako se vplete v našo posebno rojstno karto. V kolikor potrebujete dešifranta teh dogajanj, sem tu za vas kot astrolog svetovalec.