Zvezdni utrinki za četrtek, 18.6.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in dober dan!

Jaz končno predelujem za nazaj. Že včerajšnja Merkurjeva stacionarnost  in današnji jutranji obrat sta pometala iz nezavednega razočaranje nad odnosi, presilno obrambo, s katero hodim po svetu tozadevno, zavoljo katere človek postane zakrnel, trd. Zbudila se je zavest nujnosti spustiti pretekla izkustva, obrambne zidove in vstopati v novo odprta in sveža. Kako do tam? To pa je pot, in pot zahteva svoj napor in čas, ter budnost.

Dan Merkurjevega obrata zahteva od nas večjo pozornost. Verjetnost, da se zjutraj znajdemo v koloni ter da drugi napak razumejo naše besede ali nam nagajajo telefoni in računalniki, je velika. Vsekakor nas bo življenje učilo potrpežljivosti in danes se ne bo dalo ničesar prehiteti. Kljub temu je dan lahko prav prijeten, še vedno nas bo klicalo k razmisleku o finančnem področju, možni so uvidi, toda z odločitvami nam ni potrebno hiteti. Marsov sekstil na Plutona nosi v noč več strasti, hkrati pa nam daje energijo, da ne glede na vse zaplete in ovire vztrajamo in delujemo najbolje, kot vemo in znamo.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.