Zvezdni utrinki za četrtek, 2.7.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Opazujem sončni vzhod. Počasi se izza hriba dviguje bleščeča krogla in osvetljuje in segreva to prijetno hladno jutro. Bleščeča in intenzivna svetloba oslepljuje moje oči, le te se spontano zapirajo, toda občutek prvih žarkov na koži je kot topel objem nekoga, ki ima srčno rad. Nastavljam obraz soncu, vesela, da Saturnov prehod v kozoroga ni ohladil ozračja in je v meni še vedno mir in zadovoljstvo.

Saturnov noči prehod v kozoroga, na zadnjo stopijo, ki ji rečemo tudi Anatera, je kar naporna stvar, prinaša strahove, včasih tudi paniko. Ohranimo modro naravnanost, in se zavedajmo, da gre za kratkotrajen vpliv, in da se človek prav na vsako situacijo prilagodi in iz nje lahko zraste. Ker se bližamo tudi še zadnjemu mrku v tem paketu, bo tudi to nosilo že nekaj več napetosti v nas. Zjutraj se zdi, da bomo znali se poriniti v akcijo. Preko dneva pa iskali lažje poti, medejo nas lahko tudi čustva.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.