Zvezdni utrinki za četrtek, 20.8.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in čudovit dan!

Hladno jutro, toda jasno nebo in obet lepega dne. Sonce me še ni pokukalo izza hriba, ga pa že lahko čutim, da bo sedaj sedaj tu. Glasni zvoki avtoceste, sem pa tam kak zvok ptiča, počasi zapuščamo dopustniško energijo in vstopamo v bolj resna razmišljanja o delu in šoli.

Merkur je že ponoči vstopil v znamenje device in obljublja krajši čas, ko bomo intelektualno bolj bistri, trezni, analitični. Ker bo Merkur tvoril spodbudne aspekte iz znamenja svoje višine in doma, nas bo podpiral pri študiju, izpitih in načrtovanju. Četrtek je astrološko nakazan kot zelo spodbuden dan, idealen dan za nove začetke. Ne bomo le po devičko delavni in urejeni, bistri, bomo hkrati imeli tudi dovolj vere vase in notranje moči, da se poženemo točno tja, kjer nas čaka uspeh.

Hvaležna Katji Golob za čudovito fotografijo.

Ker smo tako blizu začetku šolanja, pa še mnenje učenke Monike, o šolanju pri nas:

“Kako naj ubesedim z enim stavkom zakaj sem se sploh odločila za študij astrologije in to na Astrološkem inštitutu pri Mihaeli Malečkar? Od nekdaj me zanima proučevanje osebnosti, s tem tudi lažje razumeš ljudi in jih sprejmeš kot duše, vsako na svojem dušnem popotovanju. Astrologija je široka veda, ki ti poda uvid v različna življenjska področja, od najglobljega odkrivanja sebe, do analize konkretnih življenjskih dogodkov. Osnovne astrološke članke sem začela prebirati že v srednji šoli, nato sem si začela izposojati astrološke knjige v knjižnici ter proučevati svojo natalno karto preko raznih programov in tujih člankov iz interneta. Ker sem radovedne sorte in me vse zanima mi z astrologijo nikoli ni dolgčas saj odkrivaš vedno nekaj novega. Zato sem tudi na splošno zelo izbirčna kdo mi podaja znanje. Ker se gre za zadevo kjer imam že nekaj predznanja, pa toliko bolj. Kar več kot eno leto sem potrebovala, da najdem študij astrologije, ki je res na nivoju in pri katerem vem, da bom še več odnesla, kljub mojem predznanju. Namreč, preden sem prišla na Mihaelina predavanja, sem obiskala tudi druge astrologe, ki poučujejo in iskala prek interneta pravo šolo zame, vendar sem skoraj obupala. Nakar sem se en dan najavila na vpogled Mihaelinega predavanja kjer sem se skoraj v parih minutah odločila, da je ona tista učiteljica, ki ima vse. Tako strokovno znanje, zelo dobro podajanje snovi, predvsem pa je zelo simpatična in prijetna oseba. Snov, ki jo predava je res sistematično predelana in predvsem vrhunsko obrazložena. Mihaela ima res zelo dobre pedagoške ter komunikacijske sposobnosti, saj snov razloži na res razumljiv in zanimiv način, tudi na praktičnih primerih. Vedno preveri, če vsi vse razumemo in če je potrebno še podrobneje pojasni katera koli naša vprašanja. Jaz sem oseba, ki vedno stremi k novemu znanju in spoznanju, zato sem priznam malo zahtevna in pikolovska kar se tega tiče. Pri študiju astrologije na Astrološkem inštitutu so bila presežena moja pričakovanja, saj imamo izjemno predavateljico in najbolj prisrčno ter zabavno ekipo vseh slušateljev, ki prav tako študirajo ali samo obiskujejo določen tečaj. Obiskovati Mihaelina predavanja je res pravi užitek, saj te način njene razlage kar posrka vase in si kot v nekem drugem času. Zato nam predavanja tudi tako hitro minejo, čeprav trajajo tudi po 7 ur oz cel dan. Mihaela ni samo pravi strokovnjak na svojem področju, ampak je predvsem dušna oseba. Njena energija naredi prostor topel in domač, kljub temu da si na izobraževanju. Ena izmed mojih najboljših odločitev in investicij v življenju je definitivno študij astrologije prav na Astrološkem inštitutu, kjer sem pridobila še veliko dodatnega znanja in strnila vse skupaj v neko celoto. Veselim se že nadaljnjih predavanj 2.letnika :). Jupi :)”