Zvezdni utrinki za četrtek, 21. 1. 2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Jutro deluje sivo, vendar kljub vsemu ima tudi nek modrikast sijaj, s čimer predvidevam, da oblaki le niso pregosti. Vseeno deluje nekoliko otožno, a dokaj mirno, za zelo naporne aspekte, ki jih Luna to jutro tvori. Vesela, da se včeraj ni nič ekstremnega zgodilo.  Vesela, da se počasi govori o odpiranju vrtcev in šol. Malo neusklajeno tokrat z astrologijo, ker je ravno v naslednjem tednu videti še veliko pritiskov, problemov, vezanih na cepljenje, zdravstvo, pa tudi šolstvo. Toda pustimo se presenetiti. Če je življenje boljše, kot astrološka slika, se ne pritožujem. Moja noč naporna, prav mrzli pot in prebujanje, pa težke sanje in take stvari, ki sem pa tja pridejo na obisk,  in ti sporočijo, da je treba še kaj predelati, odstraniti še nekaj strahov.

Noč na četrtek bo naporna, z več skrbi in strahov. V četrtek zjutraj in dopoldan bo še vedno več stresa in so možne premočne reakcije ljudi. Popoldan pa bomo že lažje čutili bolj pozitivne energije Lune v stabilnem biku ,kot so zadovoljstvo in mir, in nas bo Luna odprla takim in drugačnim užitkom.

Splošni vplivi določajo ritem in barvajo energijo dneva, toda vsak od nas se na to odziva nekoliko po svoje, v skladu s svojo natalno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Dogajanje na Astrološkem inštitutu, za enkrat še vse po Zoomu,  takoj, ko bo mogoče, pa spet v živo v Ljubljani:

v petek 29. 1. ob 17h -20h  …. prikaz učinkovite  uporabljate astrološkega programa Solar Fire cena 24 evrov.

preko vikenda 13. in 14, 2. od 9h-14h …. Zvezde in ozvezdja II

v ponedeljek 15.2. ob 17h INFORMATIVNI DAN, za vse interesente vstopa v šolo  (brezplačno)

v nedeljo 28. 2.  od 10h začenjamo s drugim modulom drugega letnika TEHNIKE PREDVIDEVANJA

v sredo 3.3. ob 17:30 začenjamo od začetka z prvim modulom prvega letnika UVOD V ASTROLOGIJO

v soboto 20. 3. ob 11h pričenjamo z izbirnim modulom tretjega letnika MUNDANA ASTROLOGIJA