Zvezdni utrinki za četrtek 22. 10. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Poslušam Norah Jones in že zjutraj utrujena, zelo dobro vem, da sem si spet naložila preveč dela in da se moram naučiti misliti tudi na počitek in odklop že preko tedna, ker se premočno iztrošim. Najti ravnotežje med delom in počitkom. Najti si čas za sprehod v gozdu, za pogovor in smeh s svojo deklico, klepet s prijatelji. Čakata nas dva dokaj naporna dneva, prvo Luna preko napornega steljija v kozorogu, v petek zvečer pa še krajec, ki obljublja veliko strahu. Zdržimo, že s soboto prihaja nova vibra in tja do torka, ali celo srede naslednjega tedna bodo v zraku nekoliko bolj razumne in svetle energije.

Sonce na zadnji stopinji tehtnice nosi v dan manj vitalne energije, pa tudi manj optimizma in volje. Odpira pa ustvarjalnost in sposobnost videnja v prihodnost. Nekaj bo pritiskov in naporov sredni dneva. Potrebno se bo boriti in truditi, nič nam ne bo podarjeno. Toda pozno popoldan in v večerne ure se zdi da bo vedno več tudi upanja. V večernih urah se bodo budile strasti, in z nekaj nadzora nad seboj in pozornosti na ljubljeno osebo, nas lahko čaka lepa noč.

Hvaležna Katji Golob za čudovito fotografijo.

Splošni vplivi barvajo energijo in ritem dneva, toda vsak od nas jih doživi nekoliko po svoje, v skladu s svojo natalno karto. Če potrebujete vpogled, sem tu za vas, kot astro svetovalka.