Zvezdni utrinki za četrtek, 23.7.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Spet ta mraz. sej vem da ne bo za dolgo, da bosta Sonce in Mars vsaj za nekaj časa dvignila temperature in bo vladavina kozoroga (trije počasni planeti v kozorogu), ki jo je ena od naših bralk imenovala “povratek ledene dobe”, mogla spustiti svojo dominanco. Naveličana sem danes. To ne slišite pogosto. Naveličana poslušati o okuženih, naveličana mask, naveličana mraza, naveličana, da je moj dan enak dnevu in da samo delam in delam. Ah ja tudi tečka znam  biti, pa vem, da ne bom za dolgo. Jupitrovo približevanje v sekstil z  Neptunom bo prineslo nek nov mir in več navdiha.

Luna v devici pravi da je bilo dovolj zabave, da kljub poletju rabimo tudi kaj delati, urediti, postaviti na svoje mesto. Če ne drugega, v kolikor se nahajamo na plaži in čiliramo, pa je treba postaviti v red naše misli. Vse to deviško analiziranje in urejanje bo popoldan in proti večeru spodbujeno z Merkurjem in Uranom, tako nam ne prinaša le red, ampak tudi zanimive ideje in posebne rešitve še tako kompleksnih izzivov.

Splošni vplivi so kot vreme, barvajo ozadje, vsak od nas pa ima svojo karto, glede na njo doživlja dan, mesec, leto na svoj, poseben, unikaten način.