Zvezdni utrinki za četrtek, 24.9.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Merkur je včeraj prešel točko do katere se bo vračal v svoji retrogradni fazi in meni se je čisto po šolsko pokvaril računalnik. Opažam, da ga čutim takoj, ko vstopi v senco, in do trenutka ko se obrne retrogradno že predelam večino njegovih tegob. Po dolgi meditaciji mirna, nekje v globini sebe. Zunaj vlažna jesenska sivost, oblaki zastirajo dostop do zvezd, vendar meni vse to melanholično vzdušje nekako sede.

Vstop Lune v kozoroga nas opominja, da prihajajo nekoliko napornejši dnevi. Že v noči na četrtek se je dogodil prvi krajec. Sredi dneva se Merkur postavi v opozicijo z retrogradnim Marsom, kar pomeni, da ne bomo imeli ravno veliko potrpežljivosti in bo več nemira, več težkih besed. Luna v kozorogu nas spodbuja da vsa ta višek energijo vložimo v delo in načrtovane.  Lunin večerni trigon na Urana prinaša željo po svobodi, tudi neko načrtovanje in pripravljanje na spremembe, po katerih hrepenimo.

Hvaležna Katji Golob za čudovito fotografijo.

Splošni nebesni vplivi nakazujejo ritem in barvo dneva, vsak od nas, pa bo doživel dan nekoliko drugače, glede na svojo osebno karto. V kolikor želite vpogled v vašo rojstno karto sem tu za vas kot astrološka svetovalka.