Zvezdni utrinki za četrtek, 26. 11. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Pri nas se sveti še eno hladno,  lepo, jasno jutro, ki obljublja lep dan. Prav zavedam se kako srečo imam, da živim v predelih Slovenije, kjer je toliko lepih sončnih dni. Telo me boli, je utrujeno, kot bi se z nečim borilo, glava prav utripa, notranje je mirno in pomirjeno z vsem. Včeraj zvečer smo lahko  gledali Luno in Marsa, kako sta skupaj dvigovala.  Čudovita rdeča zvezdica, ki je v resnici planet, nam daja moč, da si v življenju izborimo tisto, kar doživljamo, da je za nas pomambno, nas spodbuja v delo, akcijo, premikanje. Bližamo se Luninemu mrku v dvojčkih, za Slovenijo pride koten Pluton in stelij v kozorogu, kar nam da vedeti, da bo še nekaj napornih tednov (vsaj dva), toda za tem zoprnim Luninim mrkom 14. 12. sledi sončni mrk, ki obljublja že postopono osvobajanje, in 17. 12. in 19.12.  prestopat v vodnarja sprva Saturn, potem Jupiter, in se v vodnarju srečata 21. 12. , kar pa prinaša nove čase na širši družbeni ravni. Torej samo pogumno skozi težke dni, ko imamo občutek, nekje v tišini v ozadju, se pripravljajo spremembe in eno čisto drugačno, bolj svobodno in odprto življenje.

Jutro prinaša izjemno konstruktivno energijo, ki nam bo pomagala, da se povezujemo pri svojih skupnih projektih. Popoldan pa bo nekaj več pritiska na naše sence in lahko reagiramo nekoliko pretirano, dramatično. Noč na petek pa lahko budi tudi strahove. Kljub vsemu nam dan s trigonom Sonca in Kirona, daje priložnost, da predelamo svoje rane vezane na lastno vrednost in avtoritete, ter najdemo več moči v sebi, da sledimo svoji poti.

Hvaležna Sergeji P. Traven za čudovito mandalo. Gre za mandalo višje vibracije na Zemlji, izbrala sem jo kot  nasprotno energijo današnjega dne, za ravnotežje. Da tudi v težkih in napornih energijah ohranimo mir in razumevanje, ter vsak od nas po svojih sposobnostih dvigujemo vibracijo.

Splošni vplivi barvajo energijo in nosijo ritem, toda vsak od nas ima svojo lastno karto in s tem svoj poseben načino odzivanja na te vplive. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.