Zvezdni utrinki za četrtek. 28.5.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in zanimiv dan želim!

Navajena, da se moje vodstvo brez težav sprejme, da so ljudje odprti za to, kar jim imam povedati, pridem prav šokirana, ko temu ni tako. Tak šok sem doživela včeraj zvečer, in čeprav sem sprva instinktivno reagirala obrambno, sem se kasneje prijela v roke, se opomnila, da je vsaka izkušnja učiteljica, in da se pogosto od manj prijetnih naučimo še več, kot od onih enostavnih. Tako razpiram roke izkušnji, in sem se pripravljena učiti iz nje, zaupam vase, zaupam v življenje in v proces učenja, ki se je s to izkušnjo sprožil. Za astro pismene, včeraj je bil tranzitni  Merkur (Merkur je pri meni oseben planet) na stopinji mojega prenatalnega mrka.

Merkur na zadnjih stopinjah dvojčka se že zjutraj sreča s severnim Luninim vozlom in nosi neverjetni vpogled v prihodnost. Možnost jasnine in prebliskov. Zadnja stopinja ni čas za to, da vse, kar vidite,  tudi sporočite drugim, bolj je čas, da se to, kar vidite, nekako dotakne vaše notranjosti. Luna v veselem, dinamičnem, mladostnem levu aplicira v harmonično vez z Venero, kar dan barva še z več želje po ljubezni, veselju in zabavi. Ob osmih zvečer Merkur prestopa v znamenje raka, kar nas bo umirilo, pričelo se bo daljše obdobje premišljevanja in predelovanja preteklosti, otroštva, družinskih odnosov, naših čustev.

 

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas pripravila Katja Golob