Zvezdni utrinki za četrtek, 30.7.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Noč naporna. Zvoki, kot da bomo poleteli, sanje spet zelo naporne. Predvidevam, da je bil veter le opomin, kaj nas čaka preko vikenda, ko bo že čutiti polno Luno v kvadratu z Uranom. Jutro prijetno, sonce se mi že smeji, jaz pa ga pozdravljam z glasnimi zehi, bi šla kar nazaj spat in mene ni. Toda tako ptičji živ žav, kot topli sončni žarki me spodbujajo, da izkoristim to prijetno lepo jutro.

Luna v strelcu aplicira v trigon k Marsu vse do četrte popoldan, tako bomo tudi danes polni zanosa, avanturistični, energični. Nujno je da smo v gibanju, da nismo pri miru, ker drugače bo kljub pozitivnim aspektom, preveč vročekrvnosti. Šport nam bo koristil. V večerne ure, pa si bomo želeli odklopa, s takimi in drugačnimi opijati, se lahko tudi preveč sprostili. Zaradi Merkurjeve opozicije z Jupitrom bo potreba vse povedati, vse cilje, vse sanje za prihodnje. Merkurjev trigon na Neptun pa pravi, da bomo resnico slišali le, če bomo tiho in pozorni.

Za vikend 15. in 16. avgust, se pripravlja tečaj karmične astrologije, za vse z osnovnim znanjem, ki si želite poiskati vzroke težav in načine zdravljena svoje karte in osebnih vzorcev, najbolj koristen tečaj. V izobraževalnem procesu naše šole se lahko naredi tudi izpit iz te teme, in izkoristi tečaj, kot izbirni modul tretjega letnika.

Čudovito fotografijo je za nas ustvarila Katja Golob.