Zvezdni utrinki za četrtek, 31. 12. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Jaz precej na počasi in lenobna to jutro. Napor mi je bil že zapustiti toplo posteljo. Včeraj zvečer sem vsa navdušena na jasnem nebu opazovala zvezde. Danes pa je zunaj zopet sivina, dež. Upam na sneg. Poslavljamo se  od enega najtežjih let, za večino od nas. Toliko enih izzivov, strahov, pritiskov in omejitev, naj nam naslednje leto vsem skupaj nosi obrat na bolje. Naj ne poslušamo več o umrlih in okuženih, naj se ustavi zastrahovanje, naj se zbudimo, odločimo po novo živeti bolj premišljeno, skrbeti za naravo in  drug za drugega. Da če ne prej, vsaj spomladi, ali poleti skupaj zaplešemo, se smejimo, obiskujemo koncerte, spijemo kavico v bližnjem kafiču in si povemo, da smo en drugemu pomembni, da je težko v življenju brez stikov, prijateljev, znancev. Da se naši otroci šolajo v šoli, imajo stik  s svojimi prijatelji, ter so najmlajši zopet med svojimi vrstniki.  Predvsem pa nam vsem želim zdravja, harmonije v odnosih in da vsak od nas najde tisto nekaj za kar je na svetu, mu to nosi veselje, deluje kot spodbuda in ja je tudi vir preživetja.

Dan bo naporen. Več bo nemira, več čustvenih izpadov. Hitreje bomo reagirali z zamero in s preveliko obrambo, torej preveč bo občutljivosti. Prehod Lune v leva je večinoma dober znak za zabavo in veselje, toda njeni opoziciji tako na Saturna, kot tudi na Jupitra naznanjata, da ne bomo mogli biti tako noro zadovoljni in veseli, kot bi si želeli. Kljub temu si lahko naredimo lep silvestrski večer, z dobro hrano, pijačo in veselo glasbo. Vse je vedno odvisno od nas.

Hvaležna Simonu Orgoni, da v naše kraje nosi čudovite kristale iz vsega sveta. Danes trikotnik iz Kamene strele v središču pa dva Angelita, za povezavo z Angeli vodniki.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem obdobju, toda vsak od nas jih doživi na svoj oseben način glede na svojo rojstno karto. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Astrološki inštitut pa s 4. 1. pričenja FB delavnico Sinastrije, in pa zbira prijave za začetni modul sredi februarja. Dobrodošli!