Zvezdni utrinki za četrtek, 4.2.2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Dokaj  zgodaj prebujena brez budilke, z bolečinami v telesu in notranjo napetostjo. Toda še vedno pozitivno naravnana. Danes bo zadnji Lunin krajec, v katerega vpet tudi Mars, tako da lahko pričakujemo da napetost narašča. Vendar je to še zadnji udarec kvadrata Sonca in Marsa, in od tega četrtka dalje potem pridejo druge teme. Od zadnjega Luninega kvadrata dalje gremo proti mlaju, tako se odpira čas, ko moramo več pozornosti dati na notranje, premislek in pa bo modro tudi fizično si vzeti več počitka zase.

Luna v intenzivnem škorpijonu v dokaj stresnih aspektih in v približevanju zadnjega krajca prinaša več jeze, tekmovalnosti, bolj napeto in borbeno energijo. Zjutraj čustveno pretiravanje, dramatično doživljanje, pozno popoldan in v večerne ure pa več jeze in tekmovalnosti. Če vso to nabrano energijo usmerimo v konkreten projekt, šport, ali fizično delo bo lahko zelo veliko narejenega.

Splošni vplivi določajo ritem in barvajo energijo dneva, toda vsak od nas se na to odziva nekoliko po svoje, v skladu s svojo natalno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Dogajanje na Astrološkem inštitutu, za enkrat še vse po Zoomu,  takoj, ko bo mogoče, pa spet v živo v Ljubljani. V ponedeljek 15.2. ob 18h bo INFORMATIVNI DAN, za vse interesente vstopa v šolo  (brezplačno). V sredo 3.3. ob 17:30 začenjamo od začetka z prvim modulom prvega letnika UVOD V ASTROLOGIJO.