Zvezdni utrinki za četrtek, 4.6.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in miren dan vsem!

Bližamo se Luninemu mrku in občutimo ga tudi že od konca prejšnjega tedna. Za nekatere je bolj, druge manj oseben, odvisno, kako se dotika vaše natalne karte. Meni pade v  šesto hišo in me uči zaščititi se v procesu terapije, v procesu dajanja. Za zgled si jemljem Sonce le to sije na vse ljudi, ne glede na to, a ga opazijo, se jezijo nanj, ali se ga veselijo.

Lunini aspekti so zjutraj in vse do pol dveh spodbudni, pozitivno vez škorpijona in kozoroga je najbolje izkoristiti za finančno načrtovanje, finančno vlaganje, modre finančne odločitve, pogovore na banki in podobno. Od pol dveh pa do sedemnajst čez sedmo zvečer bo Luna v škorpijonu v prazno, tu pa že ni več prostora za večje odločitve. Lahko nas odvede v brezdelje, toda notranja strast in napetost pa se bosta težko umirili, dokler Luna zvečer ne prestopi v znamenje strelca in nam prinese nekaj več optimizma, zaradi pozitivne aplikacije k Saturnu tudi več delavne vneme in načrtnosti.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas pripravila Katja Golob.