Zvezdni utrinki za četrtek, 5. 11. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Danes zjutraj sem sama nad seboj presenečena, prva stvar, ki sem jo naredila, ko sem odprla računalnik je bila pogledati rezultate volitev v ZDA. Jutro je prelepo, oblaki se razpirajo in med njimi je mogoče zreti v nebeško modrino. Jaz mirna in spočita. Luna v raku odvzema nekaj frustracije preteklih dni, kliče da se posvetimo domačim, zasebnemu, nekoliko poniknemo v svoje varne naveze.

Luna v raku prinaša nekaj miru, potopitev v čustveno in večjo potrebo po bližini, objemu, sočutju in toploti. Topli in iskreni družinski odnosi vas bodo najbolj nahranili. Popoldan nas bo neka novost navdušila in prinesla dodatno energijo. V večerne ure pa bomo nekoliko bolj sentimentalni, ali pa lenobni in pasivni.

Hvaležna Katji Golob za njene čudovite fotografije.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem dneva, vsak od nas pa doživlja te vplive nekoliko po svoje v skladu s svojo natalno karto. V kolikor rabite vpogled vanjo, pa v to kaj je aktualno, kaj prihaja v bližnji prihodnosti, v odnose, ali če rabite odgovor na konkretno vprašanje, ali morebiti datum pričetka pomembne dejavnosti, potem, sem tu za vas, kot astrolog svetovalec.