Zvezdni utrinki za četrtek, 7.1.2021

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Pogled skozi okno navdušuje, snežna belina ne deluje depresivno, ampak prebuja občutek pravljičnosti. Jaz sem imela spet naporno noč, veliko nemira, toda s pomočjo poguma in globoke meditacije stanje nekoliko umirila. Seveda pa je še vedno veliko enih misli, in se je bilo potrebno v meditaciji znova in znova vračati. Astrološko je dan nekoliko bolj napet, več bo tudi jezljivosti, strasti, borbenosti. Kar dva planeta sta na koncu znamenj, tako da se lahko zdi, da smo pred spremembo, da se ene stvari zaključujejo. Spustimo!

Četrtek se nakazuje kot zelo naporen dan in na nek način vpogled v to, kar nas januarja čaka. Zjutraj bo Luna še v znamenju tehtnice, torej bomo mirnejši, vendar bo povezovala Plutona in Merkurja in s tem prinašala težke in naporne misli. Par minut pred deseto dopoldan bo Luna vstopila v škorpijona in takoj tvorila opozicijo z Marsom v biku, ter kasneje preko celega dne še pritiskala na približujoč se mundani kvadrat, ter prinesla veliko jeze, napetosti, upora, lahko pa tudi nemir narave.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem obdobju, toda vsak od nas jih doživi na svoj oseben način glede na svojo rojstno karto. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Pol ure svetovanja stane 33 evrov, ura svetovanja pa 66.  Na Astrološkem inštitutu zbiramo prijave za začetni modul sredi februarja (15. 2.). Naša predavanja potekajo trenutno po Zoomu, seveda pa se veselimo dneva, ko bodo lahko potekala v živo. V živo bomo kot vedno v Ljubljani. S septembrom tudi v Slovenski Bistrici. Dobrodošli!