Zvezdni utrinki za četrtek, 8. 10. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Včeraj se je prebudela prastara rana.Tranzitni Mars ponovno na natalnem Kironu.  Videla sem jo kako se odpira, in videla tudi kako sem iskala ovinke, da bi pobegnila od nje. Moji dnevi so čisto nabiti z odgovornostmi, ne upam si odpreti vrata predelovanja, ker lahko za kak dan potem funkcionalni del mene razpade. Čutim, da moram zdržati še teden največ dva, potem pa bom lahko samo spustila in se odprla predelovanju.

Luna v dvojčkih bo potovala v prazno vse do petnajst do šestih zvečer. Tako bomo precej raztreseni, na vse konce in premalo osredotočeni in učinkoviti vse do takrat. Večerni prehod Lune v znamenje raka nas bo pomiril, prinesel vsaj za odtenek mirnejše energije. Kliče nas, da se povezujemo z najbližjimi in da najdemo neko temeljno zadovoljstvo s svojimi. Hkrati pa nekoliko olajša tudi spanje.

Hvaležna Katji Golob za prelepo fotografijo.

Splošni vplivi barvajo energije in ritem dneva, toda vsak od nas ima svojo posebno karto in z njo svoj poseben način predelovanja. V kolikor rabite vpogled v bolj osebno sliko, pa veste kje me najdete kajne.