Zvezdni utrinki za četrtek, 9.7.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Danes sem sonce pričakala čisto na vrhu hriba. Na eno stran sem lahko gledala Luno kako se boči visoko zgoraj, na drugi strani je sonce, ki je, kot pri Telebajskih, pokukalo izza hriba in se nasmehnilo. Muka se je gnati vsako jutro v hrib, toda vsakič se spuščam z velikim nasmehom. Zdaj pa na svojem mini balkončku, tapkam ta uvod, skupaj s svojimi rožami obsijana s prijetnim jutranjim soncem.

Luna v ribah nosi mirne dneve, take, ko se bomo lažje prepuščali toku, znali tudi bolj uživati. V jutranjih urah se ta četrtek harmonično poveže z retrogradnim Merkurjem, zaradi česar so te jutranje ure kot nalašč za prijetne iskrene osebne pogovore. V kolikor smo sami, pa bo zanimivo se pogovoriti tudi s seboj, mogoče tudi  kaj iz sebe napisati in skozi napisano nekaj celotno dojeti.  Sredi dneva bom bolj pasivni, lahko tudi sentimentalni. V popoldanske ure, pa bo še veliko zanimivih idej in vznemirljivih trenutkov. Kar se ljubezni tiče, je pomembno spuščati želje, ki nikamor ne vodijo. Kar mi ni dano, ne rabim, je stavek, ki nam lahko pomaga predelati poldrugikvadrat Venere s Plutonom.

V juliju je še en prost termin za svetovanje v živo v Ljubljani, gre za datum 22.7. ob 14:30. Dobrodošli. Za svetovanje po telefonu ali messengerju pa je še nekaj prostih terminov.

Prijave za vpis v novo študijsko leto pa tudi že zbiramo. S 3.9., 2020 se pričenja začetni tečaj, prvi modul prvega letnika imenovan Uvod v astrologijo.