Zvezdni utrinki za nedeljo, 3. 1. 2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Noč naporna z bliski in grmenjem, pa globokim predelovanjem. Megleno jutro v svoji belini prinaša upanje, da ko se megla dvigne, vsaj malo posveti sonce. Jaz sem globoko v sebi v notranjem predelovanju. Zanimivo je obiskati te naše podzemne svetove. Ko potujem po svojih globelih, si zamišljam svečo v rokah, in me bodri učiteljev glas: “Samo ne predaj se brezupu.”

Luna v devici nas bo malo ozemljila, spomnila da nas čakajo prav kmalu take in drugačne odgovornosti. Vendar zavoljo Sončeve paralele z Venero bo v zraku še vedno veliko tudi veselja in zadovoljstva, glasba in ples nas bosta poživila in nas vodili k optimizmu.  Luno v devici bo idealno izkoristiti za stik z naravo, za sprehode.

Hvaležna Simonu Orgoni, da v naše kraje nosi čudovite kristale iz vsega sveta. Danes imamo kristale Hrizokola  iz Peruja, da se še poglobi naše razumevanje.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem obdobju, toda vsak od nas jih doživi na svoj oseben način glede na svojo rojstno karto. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Astrološki inštitut pa s 4. 1. pričenja FB delavnico Sinastrije, in pa zbira prijave za začetni modul sredi februarja. Dobrodošli!