Zvezdni utrinki za petek, 1.1. 2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan! Še eno sivo jutro in deževen dan. Novo leto, nov začetek. Dejansko bo življenje nadaljevalo svoje teme in se čez noč ne bo nič na ekstremno spremenilo. Leto treh velikih konjunkcij je za nami. Pred nami soočanje s spremembami in prilagajanje nanje. Toda mi gremo pogumno v novo, z veseljem, upanjem in vztrajnostjo, vedoč, da nič ni večno, da se zmoremo prilagoditi novi realnosti in predvsem z zavestjo, da lahko skozi to zrastemo svetlejši, bolj sočutni, očiščeni strahov, navezanosti in bolj odprti na vse kar nam življenje ponuja. Srečno in zdravo 2021.

Luna v levu naznanja vesel dan. Zjutraj še nekaj nervoze, kasneje pa se bomo znali veseliti, po otroško zabavati, malo pretiravati, toda vse znotraj zdravih meja. Merkurjev sekstil z Neptunom nas bo spodbujal, da iščemo zadovoljstvo v dobri knjigi, zanimivih filmih in duše dotakljivi poeziji.

Hvaležna Simonu Orgoni, da v naše kraje nosi čudovite kristale iz vsega sveta. Danes imamo kristalno sliko Obilje, in Kamene strele  in Žada, naj leto 2021 prinaša k nam obilje vsega, po čemur hrepenimo, kar rabimo, kar nas bo razveselilo.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem obdobju, toda vsak od nas jih doživi na svoj oseben način glede na svojo rojstno karto. V kolikor potrebujete vpogled sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Astrološki inštitut pa s 4. 1. pričenja FB delavnico Sinastrije, in pa zbira prijave za začetni modul sredi februarja. Dobrodošli!