Zvezdni utrinki za petek, 11. 12. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Buječe se jutro nosi obet lepega dne. Modra ura s svojimi čarobnimi barvami obljublja, da se poslavljamo od sivine, ki nas je imela v krempljih. Za mano dolga meditacija, um se še vedno težko koncentrira, se razlije na vse strani, ne da je vznemirjen, samo lenoben, toda srce se je hranilo in napajalo z nevidnim hranilom. Danes bodo prevladovale Marsovske energije, kar nam da voljo, spodbudo, da nekaj premaknemo, z nečim prelomimo in se za nekaj potrudimo. Začutimo ognjeno energijo, ki nas poriva, toda ne pozabimo jo modro usmeriti, če ni prav usmerjena se zna spremeniti v nemir in iz nemira v jezo. Sonce na južnem Luninem vozlu, lahko prinese nekaj izgube občutka za smer, tako moramo toliko bolje poseči vase, da najdemo smisel in cilj naši akciji.

Luna vstopi v temnega, globokega in strastnega škorpijona. Potonili bomo v čustveno, zasebno, v globine svojih strasti. Potuje pa Luna vse do četrt na tri popoldan v opozicijo z Uranom, kar lahko vse do takrat prinaša dodatni nemir, trmo, svojeglavost. Sončev trigon na Mars prinašata borbenost, in odločnost. Sončeva konjunkcija z Južnim vozlom pa izgubo smeri gibanja. Povezujemo se za skupno dobro.

Hvaležna Sergeji P. Traven nam danes s svojo mandalo pomaga ohranjati stik s svojo notranjo svetlobo, s svojo močjo, ter pomaga osmišljati naš korak. Mojo pisarno krasita že dve njeni mandali, v kolikor imate iste želje in potrebe, Sergeja, ki je tudi psihološki astrolog, lahko tudi vam skreira mandalo, ki bo zdravila določene vidike vaše karte.

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem dneva, toda vsak od nas ima svojo posebno karto, ter s tem tudi svoj oseben način oživljanja splošnih vplivov. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Sem pa tudi učitelj, v šoli, ki sem jo ustvarila, ter vabim vse, ki bi se Astrologije naučili, za samopomoč, ali kot izobrazbo za poklic, da se nam pridružite sredi februarja v naši novi uvodni skupini.