Zvezdni utrinki za petek, 12.2.2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Včeraj sem gledala zvezde. Veter je odpihal oblake, mrzla noč in nekje na sredi neba jasnina, objeta v sivo oblačnost na robovih, in tam Orion…kaka sreča je, zreti v zvezde in dihati s temi čarobnimi prikazi preteklosti. Tudi jutro se sveti in vabi na sprehod. Mlaj je za nami, nova energija je tu. Še vedno v ozadju napetost, ker hočemo nočemo, sta oba dispozitorja planetov v vodnarju med seboj v kvadratu. Vendar kljub pritiskom obet novega. Že čutimo, kajne.

Mlada luna spodbujala v akcijo, toda na tak harmoničen, sprejemajoč in miren način. Z Luno v ribah so spodbujene naše kreativne sposobnosti, ter smo tudi lažje odprti dušni energijam. Edini aspekt, ki ga tvori je večerni sekstil na Urana, kar prinaša v večerne ure radovednost, vznemirjenje in zanimive prebliske.

Hvaležna Katji Golob za prelepo fotografijo.

Splošni vplivi določajo ritem in barvajo energijo dneva, toda vsak od nas se na to odziva nekoliko po svoje, v skladu s svojo natalno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Dogajanje na Astrološkem inštitutu, za enkrat še vse po Zoomu,  takoj, ko bo mogoče, pa spet v živo v Ljubljani. V ponedeljek 15.2. ob 18h bo INFORMATIVNI DAN, za vse interesente vstopa v šolo  (brezplačno). V sredo 3.3. ob 17:30 začenjamo od začetka z prvim modulom prvega letnika UVOD V ASTROLOGIJO.