Zvezdni utrinki za petek, 13. 11. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in dober dan! V to sivo jutro sem se ravnokar prebudila. Vsa zaspana in še malo izgubljena niti ne vem kaj napisati v ta uvod. Stacionarni Mars lahko nekoliko vznemirja odnose, je kot en tih in skrit pritisk v nas, ki mu nič ni prav, ali pa samo ne bo pravega pogona se poritini v delo in akcijo.

Astrološka slika dneva je dokaj usklajena s samo naravo besedne zvezde petek trinajstega. Mars je stacionaren, in pritiska v spremembe, akcijo, delovanje, toda ker se še ne premika, ne more prav veliko narediti zunaj nas, bolj v nas samih. Razen če je povezan s kako pomembno osebno točko v natalni karti, potem vas bo v močno silo porival v spremembe. Luna v tehtnici bo zelo težko našla mir in ravnotežje, po kateremu hrepeni. Toda popoldan nekoliko  lažje, kot dopoldan. V večerne ure so možni pogovori, vendar je večja verjetnost tudi laži, manipulacij, zavajanja.

Hvaležna Katji Golob za njene čudovite fotografije.

Splošni vplivi barvajo energijo in nosijo ritem, vnedar vsak od nas na njih deluje nekoliko drugače, v skladu s svojo rojstno karto. V kolikor rabite vpogled v aktualno zgodbo in bližnjo prihodnost, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.