Zvezdni utrinki za petek, 14. 8. 2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Malo dlje spala, toda prebujena čila, odprtega srca in sedaj se na balkončku puščam objemu toplih sončnih žarkov. Jutro je že živahno, eni s kolesom, drugi avtomobilom, odhajajo, potujejo. V daljavi avtomobilska reka, mudi se iz morja, nekaterim na morje, varno pot vsem.

Luna v dvojčkih po zblojenem in zasanjanem jutru prinaša več energije, optimizma, druženja in sodelovanja. Že dopoldan bomo bolj odločni, začutili nov val energije in ene bolj svetle dinamične energije, ki nas bo vodila k novim zmagam. Luna poveže približujoči se zmaj z vozli, kar pomeni, da bo energije res veliko, in da če se le odločimo, ne videti svet le iz svoje perspektive, iz višine in povzdignjeno, ampak se raje spustimo med preproste ljudi in se naučimo z njimi sodelovati in povezovati, pa če so levi ali desni, potem bom vsem skupaj veliko bolje in bomo lažje gradili nekaj konstruktivnega.

Hvaležna Katji Golob za čudovito fotografijo.

Postopoma se vračam k delu, tako da če bi se radi naročili na svetovanje sem tu. V kolikor vam je mojih 66 za uro preveč, pa lahko svoja vprašanja pošljeta na uredništvo Slovenskih novic s svojimi rojstnimi podatki skupaj ( datum, ura in kraj rojstva) in boste dobili odgovor v Nedeljskih Novicah, v rubriki Mihaelina svetovalnica.

S 3.9. pričenjamo tudi s šolo. Tako vsi, ki i želite učiti se astrologije, na praktičen, a kljub vsemu poglobljen način, ste dobrodošli.