Zvezdni utrinki za petek, 15. 1. 2021.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Pogled skozi okno je čudovit. Niti oblačka na nebu in buječe se jutro barva robove neba v rdečkasto oranžne barve.  Nebo preleta golobja druščina, in vse se zdi tako mirno in čarno. Jaz sem srečna, kar tako brez pravega razloga. Se zbudila z nasmehom na obrazu in s hvaležnostjo v srcu. Luna bo danes v praznem teku, tako da se ne bo dogajalo nič ekstremnega, ne negativno, ne pozitivno. Naredimo si lahko lep dan, pokličemo prijatelje, se družimo preko omrežji, hranimo svojo radovednost z branjem in preprosto dihamo z energijo vodnarja.

Luna bo preko celega dne potovala po vodnarju in v praznem teku. Tako je v nas lahko veliko enega nemira, radovednosti, potrebe po komunikaciji in druženju, vendar pa bo učinkovitost manjša, nas ne bo nič zunanjega gnalo v delu, bomo morali sami narediti načrt in mu slediti, brez tega nam bo pozornost skakala malo sem malo tja, povsod in nikjer.

Da so splošni vplivi za različne ljudi drugačni, glede na njihovo natalno karto, že veste, da sem Astrolog svetovalec tudi. Ne smem pa pozabiti povedati, da na Astrološkem inštitutu zbiramo prijave za nov začetni tečaj, ki se prične 15. 2. 2021, če bo vse po sreči v Ljubljani na Tržaški 330, v kolikor pa bomo še vedno v varnosti svojih domov, pa preko Zooma. Dobrodošli!