Zvezdni utrinki za petek, 17.7.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in dober dan!

Ste mislili, da me ne bo? Ah vedno sem tu, tudi če sem bolna. Danes sem dala sebi prednost in prvo šla proti hribu. Ker je bilo vse mokro, sem morala okrog, po cesti, pa mi vzame več časa. Malo me daje približujoča se Sončeva opozicija s Saturnom, kot sem vam tudi že povedala v tedenskih utrinkih, in v mesečnem videu, je tokrat vezana na mlaj in nekoliko globlje in dlje deluje na nas. V ponedeljek bo višek občutenja in hladu, potem pa če ne prej že v sredo, s prehodom Sonca v leva veliko bolj poletno vzdušje tako zunaj kot znotraj nas.

Zjutraj lahko marsikdo hrepeni po ljubezni, toda malo manj jih bo tozadevno našlo tudi zadovoljstvo. Kljub vsemu je jutro lahko radostno in polno življenja. Preko dneva bomo zavoljo Lune v dvojčkih iskali pogovore, kontakte, bomo težje na enem mestu, hitreje se bomo tudi premislili in zadnjo minuto spremenili načrte. V večerne ure bo več želje po odklopu, bomo hitreje globlje pogledali v kozarec, ali kako drugače pobegnili od stvarnosti.

Splošni vplivi barvajo energijsko ozadje, podobno kot vreme, toda vsak od nas ima svojo karto in v relaciji trenutnega nebesnega dogajanja nanjo, bo vsak od nas nekoliko drugače doživel današnji dan.