Zvezdni utrinki za petek, 18. 12. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Za mano prelepa meditacija, lica spet rdeča, dlani vrele in jaz ponovno, po dolgem času, objeta s svežino in s sijajem. Vesela, da je Saturn v vodnarju, kot bi mi nekdo snel kapo iz glave, komaj čakam še jutrišnji prehod Jupitra vanj. Dan pred mano zgleda kot misija nemogoče, toliko si naložim včasih, toda korak za korakom, počasi se daleč pride, kajne. Med tem, ko pišem se je modrikasto jutro posivilo, in lahko vidim kako se megla postopoma spušča in izginjajo drevesa priljubljenega gozda. Tej megli je podobna nevednost, strah in panika, ko s svojo sivino objemata vse kar doživljamo, in takrat preprosto ne vidimo, ne vemo in ne razumemo. Toda tudi to mine, čisto preprosto, samo od sebe, brez truda, ko je čas za to, ko stvari v nas dozorijo.

Aspekti Lune v vodnarju nam sporočajo, da bomo čutili, da smo tik pred večjimi pomembnimi spremembami, ki nam bodo vsem olajšale življenje. Ta občutek svobode, ter občutek povezanosti z vsemi bo še kako pomemben. Nekaj svetlega in novega se rojeva. Nikar pozabiti na svoje prijatelje, pokličimo, pogovorimo se, spodbujamo, ljudje smo družbena bitja, to je naš temelj, brez tega nismo ljudje.

Danes sem izbrala mandalo Sergeje P. Traven, ki se imenuje RAZJASNITEV, ker nam vodnar nosi ravno to. Hvala.

Splošni vplivi opisujejo energijo in ritem, toda vsak od nas jih doživi na svoj, poseben način, glede na svojo rojstno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Za vse, ki vas astrologija zanima kot pot spoznavanja sebe in življenja, pa tudi kot poklic, pa ste seveda dobrodošli tudi v našo šolo astrologije, kjer od začetka pričenjamo s 15. 2. 2020.