Zvezdni utrinki za petek, 18.9.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Prihaja astrološko gledano zelo naporen teden. Pritiski se bodo stopnjevali, upor pa sorazmerno pritiskom naraščal. Zato je pomembno, da si vzamemo predahe in si malo oddahnimo. Ta petek je lahko tak predah, pa tudi vikend z malo truda lahko naredimo nekoliko lepši.  Poskusimo vsaj na trenutke pozabiti družbeno realnost in samo biti, se veseliti.

Po novem že rastoča Luna v tehtnici bo prinašala potrebo po harmoniji in razumevanju, ter nam nosila več prijetnih trenutkov z ljudmi, ki so nam dragi. Mala pozornost partnerju prinaša obujanje harmonije in naklonjenosti. Pozneje popoldan in v zgodnjih večernih urah se vidi veliko harmonije, veselja in zadovoljstva saj Luna tvori sekstil na Venero. V pozne večerne ure pa je nevarnost pretiravanja s hrano, pijačo, lenobo…

Hvaležna Katji Golob, in njenim čudovitim fotografijam, v očeh živali, ki jih fotografija je videti, kako zelo jo imamo rade, kajne.

Splošni vplivi barvajo ozadje, določajo ritem dneva, toda vsak od nas se zavrti z njimi na svoj poseben način, glede na posebno rojstno karto. V kolikor rabite nasvet in vodstvo s pomočjo astrologije, sem tu za vas.