Zvezdni utrinki za petek, 19.6.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Zgodnja jutra in vrvež ptic, prvi sončni žarki, preprosto čarobno. Življenje je tako lepo, mi ljudje pa kdaj komaj slišimo ptičje petje, preslišimo pisk vlaka, zvonove v daljavi… in vsak od nas v svoji zgodbi dopušča sebi slepoto ves čas rojevajočega se življenja. Okupirajo nas misli, okupirajo čustva, vrtinčijo nas notranji vetrovi, in ni pristnega mira, skozi katerega bi doživeli, začutili, prisluhnili, si dovolili da nas modro zelena lepotica začara in osreči.

En precej zmeden dan je pred nami. Luna v dvojčkih in Merkur retro je znak, da bo življenje dokaj kaotično, da se bo težje zbrati in bo več presenečenj. Jutro zna biti prijetno. Lunina konjunkcija z R Venero nas bo klicala v razmišljanje o ljudeh iz preteklosti, lahko pa jih  tudi konkretno privede v naše življenje. Sonce proti koncu znamenja, dva dni pred  mlajem, ki je tudi sončni mrk, daje veliko notranjo globino in uvide, toda na fizični ravni  utrujenost in ovire pri delovanju. V akcijo nas bodo spravili le ideali.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.