Zvezdni utrinki za petek, 20. 11. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Naporna noč. Prvo nikakor zaspati, potem pa intenzivne in žive sanje, toda tudi težke. Tudi hči je imela težke sanje.  Po drugi strani, pa sem ravno včeraj govorila z učiteljico, ki uči otroke s posebnimi potrebami, ki je prebolela kovid, in je šlo mirno skozi, ter o tem, da so otroci ok. To je lepo slišati, kajne. Vsak od nas, ne glede na to, da smo del kolektivne zgodbe, ustvarja svoj dan, svoj trenutek, svoje življenje sami sebi. Kot kreator svojega življenja se vedno znova lahko odloči kaj bo izbral. Zaupanje, vero, potrpežljivost in vztrajnost, ali obup, in strah ali nemir in jezo. In tudi, ko nas energija množice, ali naših ljudi navibrira na strah, jezo, ali stres, imamo izbiro to energijo odriniti od sebe, se vrniti vase in se ponovno odločiti za pozitivni način doživljanja trenutka. Danes je petek in petek je Venerin dan, tako bomo s pomočjo Hvaležnosti najbolje dvigovali vibracijo. Vsakič znova, mic po mic, trenutek za trenutek se odločimo videti, kaj imamo in ne kaj nimamo. Jaz sem za enkrat še čisto mirna, toda zdi se, glede na aspekte, da zna biti dan nekoliko bolj nemiren in nervozen. In ker sta Sonce in Venera na zadnjih stopinjah, bo malo manj smisla in veselja, oziroma ju lahko najdemo samo, če se obrnemo vase, in začutimo tisto, kar je bistveno, kar nas oživlja, kar je temelj naše biti.

Luna v vodnarju nosi hitrejši ritem in večjo potrebo razumeti, spoznati, povedati, se povezovati, razmišljati s svojo glavo. Dopoldan nam Luna v kvadratu z Uranom lahko prinaša nepričakovane obrate in napetosti. V večernih urah pa nam radovednost in obilje misli lahko prepreči mirni spanec.

Hvaležna Sergeji P. Traven še za eno čudovito mandalo, za odpiranje petega centra, kreativnosti, izražanja sebe, skozi resnico in le resnico. Včeraj je ena prispela k meni domov, narejena po moji astrološki karti, namenjena zdravljenju mojih čustvenih ran. Srečna!

Splošni vplivi barvajo energijo in določajo ritem, vsak od nas pa ima svojo lastno karto in s tem svoj poseben odziv na le te. V kolikor rabite vlogled v vašo karto in bližnjo prihodnost ( dve leti), sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.