Zvezdni utrinki za petek, 21.8.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Prebujena že precej zgodaj, toda v jutranjih pogovorih same s seboj čas hitro mine. Sonce barva meglo s svojo rumenkasto zlatnino in bleščeča megla oslepljuje pogled na moj priljubljeni gozd. Ptičji čiv je prava redkost, pogrešam glasne lastovke, pogrešam vonj lipovih cvetov. Utrujena od notranjega dela, tako nevidnega, pa tako zelo pomembnega soočanja z nepredelanimi ranami otroštva. Toda zadovoljna, vem, da ravno zaradi tega dela, lahko kot človek in svetovalka dam mnogo več. Ga ni razvoja in ne preobrazbe brez sposobnosti trpeti, ali bolje potrpeti.

Luna v devici na zadnjih stopinjah nosi pretirano skrb in premočno potrebo po nadzoru. Vstop Lune v tehtnico petnajst čez enajsto dopoldan bo nekaj te energije sprostil in bomo nekoliko manj usmerjeni k delu, vedno močneje se bo oglašalo hrepenenje po harmoniji in lepih ljubezenskih odnosih. Luna v tehtnici ta petek nima aspektov, toda predlagam vsem v  ljubezenskih odnosih, da naredite nekaj za poglobitev in oživitev odnosov. Čas samo za vaju, romantična večerja, ali kaj drugega, kar vaju poveže. Ostali, pa najdimo priložnost za druženje, v fini družbi, se lepo uredimo in uživajmo življenje.

Hvaležna Katji Golob za čudovito fotografijo.

Ker se bližamo novemu začetku šolanja, za spodbudo še mnenje učenke Sabine :

»Mihaela Malečkar, prijazna, komunikativna, nasmejana, z ljubeznijo predaja svoje bogato znanje astrologije. Kot učiteljica zna motivirati, poslušati, inspirirati ter se prilagoditi potrebam in sposobnostim posameznika in skupine hkrati. Snov predava strukturirano in kljub kompleksnosti enostavno, tako da ga z lahkoto prežveči tako naš mental, hkrati pa premore tisti talent, ko učitelj poleg samih besed z načinom govorjenja in nebesedno komunikacijo v sporočilo zakodira tudi samo občutenje, simbolizem, intuitivno noto ali pa morda energijski vtis, ki daje našemu mentalnemu dojemanju tisto dodatno vrednost in globino, s čimer postane učenje še bolj polno. Na življenje in posamezne aspekte življenja zna pogledati tako iz povsem praktičnega, Zemeljskega vidika, kot tudi moralnega, duhovnega, tistega višjega. Občuti se, da je obe ravni dodobra preučila in predelala v lastnem življenju, zato je tudi njeno predajanje astrološkega znanja celovito, vseravensko in osmisljeno. Delo v njeni skupini je vedno sproščeno, interaktivno, polno smeha, a hkrati intenzivno. Na splošno smo vsi skupaj usklajeni in se dobro ujamemo, k čimer, sem prepričana, prispeva tudi Mihaelina energija. Je super učiteljica – kako tudi ne, saj to nakazuje že njena sama rojstna karta :)«