Zvezdni utrinki za petek, 24.7.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep deževen dan!

Togotno cepetanje ega včerajšnjega dne še odzvanja v ozadju. Razočaranje, ker ni bilo po moje, ker se ni odvilo po mojih predstavah in željah, nosi še nekaj trpkega okusa.  Notranje nelagodje pobarva svet v svoje barve, na nek način onemogoča videti, slišati, čutiti vse, kar je lepega tako zunaj kot znotraj. Spoznanje včerajšnjega dne: siromak je tisti, ki ne vidi obilja, ki mu je ves čas dostopno na neskončno mnogo načinov. Hvala, ker ste, ker dovolite, da sem človek v vseh svojih barvah.

V petek zjutraj in dopoldan nas lahko dotakne lenoba, ali pa sentimentalnost. S tem čustvenim se ne bomo znali najbolje spopadati, pa nam tudi urejenost deviške Lune ne bo dalo nadzora nad željami pobega in odklopom. Kak kozarec preveč že dopoldan, prav mogoče, ali odklop s sladoledno torto, tudi nič nenavadnega glede na aspekte. V ozadju pa so nestvarna hrepenenja po ljubezni. No popoldanski čas pa prinaša hitro sprostitev dopoldanskih ujetosti in več volje za delo, gibanje, učenje, kar koli že imamo za narediti.

Splošni vplivi barvajo ozadje dneva, kot vreme, vsak od nas pa ima svojo posebno karto in z njo svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta.

foto: Katja Golob