Zvezdni utrinki za petek, 25.9.2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Pa se zopet prebujam v noč, in med zvrkljanjem olja in ob poslušanju živahne pomladne glasbe poskušam napisati kako spodbudno besedo za uvod. Tekst, ki sledi je vedno napisan vsaj teden pred objavo, ali pa še veliko več. Uvodi so sveži. Včeraj me nekdo po krivem obtožil. Morala sem opazovati svoj lastni kvadrat Marsa in Saturna, ki ima v sebi veliko potrebo v obrambi usekat nazaj. Pa sem se odločila, da to ni več moje. Vsak ima pravico zaznavati in videti po svoje svet in s tem tudi mene v njem, skozi svoje percepcije. Moja moč pa je, da se od tega notranje distanciram in da vem kdo sem, da sem si na čistem, na jasnem,  kaki so moji motivi, kajti motivi so vedno tisto najbolj pomembno pri našem delovanju. Mars kvadrat Saturn bo eksakten šele v torek zvečer, toda ker je danes Luna v kozorogu, in bo vse to spodbudila danes in v noči na soboto, bodimo pozorni in previdni. Vedimo, da so ti neracionalni odzivi ljudi, napadi, najverjetneje premočna obramba. Opazujmo sami sebe, in ne spodbujajmo sovraštva in jeze z našimi odzivi. Vikend, ki prihaja je videti v prijetnih energijah. Tako da nekako prenesimo današnji dan in noč na soboto, potem pa se zdi, da se bo energija vsaj za dan dva obrnila na bolje.

Luna v kozorogu nas ta petek kliče k delu in odgovornostim. Veliko tega kar je treba in se mora nas bo obremenjevalo, toda ni druge kot se potisniti skozi in izkoristiti kozorogovo učinkovitost. Kot vedno, dobro opravljeno delo nosi zadovoljstvo. Se pa bo v večernih in nočnih urah dotaknila že razhajajočega se kardinalnega T kvadrata in lahko prinaša resne težave. Lahko gre za upore, nemire, agresijo, napetosti. Strah, ki ga sprostimo skozi nemirno željo po spremembi.   Noč na soboto se tako lahko spremeni v agresivno, nemirno, sovražno, možne pa so tudi prometne nezgode. Torej to noč čim prej spat, ali pa, kar koli že počnete, se potrudite imeti pod nadzorom.

Hvaležna Katji Golob, da z njenimi prelepimi fotkami, lahko pokažemo energijo dneva.

Splošni vplivi barvajo ozadnje. Vsak od nas, pa ima svojo posebno karto in s tem zapleše z nebesnim dogajanjem na svoj poseben način. Vsekakor sem lahko vaš dešifrant tega posebnega plesa.