Zvezdni utrinki za petek, 26.6

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro! Danes sem po vremenu, ne toliko kisla in s strelami, toda taka žalostno resna, vidim stvari kot so in se zavedam, da ne morem pomagati nikomur, ki si sam ne želi pomoči. Da je pomembno, da zaupam v ljudi, v njihove procese in njihov čas, toda se umaknem iz vloge rešiteljice, dokler oseba ni pripravljena delati na sebi.

Astrološko ta petek ni najenostavnejši. Mars pride na konec rib, na zloglasno zvezdo Scheat, ki nosi nezgode na poteh ( v zraku, na morju, na cesti) in ker je Mars s kvadrati povezan na Lunine vozle je lahko v neko trpljenje, agresijo, ali nezgodo vpeto zelo velika množica ljudi. Luna bo tudi danes v bistri in analitični devici, toda ker je Merkur retrograden, bomo to bistrino uporabljali za nazaj, nekaj bo treba postaviti v red iz preteklosti.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Vpisi v novo šolsko leto, s katerim začnemo 3.9. 2020, so možni vse do srede avgusta.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas ustvarila Katja Golob.