Zvezdni utrinki za petek, 27. 11. 2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Pozna! Za mano skoraj dve uri globoke meditacije. Zavedala sem se, da bom pozna, vendar sem dala sebe na prvo mesto. Sej poznate to kajne, ko nekaj preprosto rabite. Tako je z mano in meditacijo, večinoma rabil le mali vsakdanji košček te dušne pogače, toda sem pa tja, ko se zdi, da se v meni dogajajo velike stvari, ni druge kot da si vzamem malo več časa in potonem do globin svoje biti. Veliko lepega se je že zgodilo v mojem življenju, toda nič se ne more kosati s srečo, ki jo nosi odprto srce. To srečo je moč popeljati v najtežje dneve in najbolj naporne noči. Danes je Luna v biku, Venera pa v opoziciji z Uranom, nek stres, sprememba se zna zgoditi, ali vezana na odnose, ali pa na vrednote, lahko tudi na finančno področje. Merkur v sekstilu s Plutonom povezuje dva temačna znamenja in omogoča vpoglede v ozadje, sposobnost s pomočjo govora osvobajati se določenih ostankov, sivin, zastarelih, zakrnelih, ali odmrlih, neuporabnih delov naše psihe.

Luna v biku prinaša nekaj več stabilnosti in trdnosti. Dopoldan so možni zanimivi, globoki in iskreni pogovori, ki pomagajo uvideti ozadje situacije, pa tudi skrivnosti ljudi. Pozneje popoldan in v večerne ure, pa bo veliko nemirna in vznemirjenja vezanega na odnose. Manj stabilni odnosi lahko celo počijo.

Hvaležna Sergeji P. Traven za čudovito mandalo, ki nam bo pomagala, da v odnosih ohranjamo ideal ljubezni ne glede na taka in drugačna trenja.

Splošni vplivi barvajo energije in določajo ritem dnevu, vsak od nas pa ima svojo osebno astrološko karto in z njo tudi čisto oseben, poseben drugačen način odzivanja na vplive. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec.