Zvezdni utrinki za petek, 28.8.2020

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in čudovit dan!

Pa smo prijadrali do petka. Mir, sem pa tja kak čiv, v ozadju avtomobilska reka. Dvigajoče se sonce je pobarvalo nežne oblake v bleščečo svetlo rumeno, kar oblači jutro v nežne rumene odtenke. Jaz sem mirna, že ves teden ful gas delavna in tudi to jutro nekje v ozadju razmišljam kaj vse je treba narediti.

Luna v kozorogu potuje od trigona s Soncem v trigon z Uranom, kar pomeni, da bomo v petek dokaj učinkoviti, iznajdljivi, oprti spremembam in precej tudi intelektualno jasni. Sploh dopoldanski čas je zanimiv tudi za kreiranje notranjih vizij. Merkurjeva paralela z Marsom v večerne ure prinaša hiter razum in veliko enih misli.

Hvaležna Katji Golob za čudovito fotografijo.

Ker s septembrom pričenjamo z izobraževanjem, za spodbudno mnenje učenke Nine:

“Predavanja Astrologije odnosov pri  Mihaeli so sproščena, a hkrati intenzivna in zanimiva. Čas mineva zelo hitro… všeč mi je, da smo majhna skupinica , saj smo si ustvarile super sproščeno ozračje, dobro sodelujemo, se nasmejimo  in  si pomagamo.  Astrologija te prevzeme , postane del  tvojega življenja … in pri tem igra veliko vlogo prav predavatelj.  Mihaela to  vsekakor zna,  saj je zelo strokovna,  potrpežljiva in spontana.  Pri njej me je najbolj prevzelo to, s kakšno lahkotnostjo  predava,  … vse zveni tako preprosto, enostavno in zanimivo. ”

Datumi pričetka tečajev:

Od začetka začnemo 3.9. ob 16h v Ljubljani

delavnico branja natalne karte (dinamika Luninih vozlov, aspektne konfiguarcije, analiza osebnosti, in celotstna razlaga karte) v Postojni pričnemo 7.9. ob 18h v Postojni

Zvezde in ozvezdja I v Ljubljani pričenjamo 18.9. ob 17h.

Astrologija odnosov bo v Ljubljani 20.9. ob 9h pa vse do 15h.

Dobrodošli!