Zvezdni utrinki za petek, 29.1.2021

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Za menoj malo manj uspešen poskus meditacije. Sivina in teža Saturna še vedno visita nad menoj, vendar sem notranje mirna, že čutim, da prihajajo lepši časi in da je potrebno le vztrajati in se truditi. Jutro sivo in še temno, toda toplejše.

Luna bo še vedno v levu, toda v prijetnejših aspektih, njen vladar pa v konjunkciji z Jupitrom, kar lahko prinaša uspeh. Kot da je boj prinesel sadove, ali so kako drugače prišle k nam bolj spodbudne novice. V minimalnem pa pomiritev napetosti, ki nas je držala kar nekaj dni. Stacionarni Merkur nas bo deziorentiral, lahko pa tudi malo umiril.

Hvaležna Katji Golob za prelepo fotografijo.

Splošni vplivi določajo ritem in barvajo energijo dneva, toda vsak od nas se na to odziva nekoliko po svoje, v skladu s svojo natalno karto. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot Astrolog svetovalec. Dogajanje na Astrološkem inštitutu, za enkrat še vse po Zoomu,  takoj, ko bo mogoče, pa spet v živo v Ljubljani. V ponedeljek 15.2. ob 18h bo INFORMATIVNI DAN, za vse interesente vstopa v šolo  (brezplačno). V sredo 3.3. ob 17:30 začenjamo od začetka z prvim modulom prvega letnika UVOD V ASTROLOGIJO.