Zvezdni utrinki za petek, 29.5.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Z glavobolom, mirna in resna delam in z delom ustvarjam svoje življenje. Vesela do neskončnosti, da mi delo nosi popolno samostojnost. Privoščim vsakemu, da najde delo, ki ga osrečuje in mu omogoča varnost.

Luna s konca leva dopoldan aplicira v harmonično vez z Luninimi vozli in ljudje se bomo znali lepo povezovati. Čustva bodo zaradi leva nekoliko bolj dramatična, pa vendar povezujoča. Popoldanski prehod Lune v devico bo pohladil kolerično energijo leva in nas ozemljil, umiril. Od dvajset do dveh popoldan dalje bomo mirnejši, bolj zbrani, pa tudi bolj premišljeni in analitični. Luna vse do pol štirih popoldan aplicira v sekstil z Merkurjem, v tem času lahko marsikaj razmislimo, predelamo, razumemo, analiziramo, možni pa so tudi čisto praktični pogovori, ki nam pomagajo pri odločitvah. Sončev sekstil s Kironom bo koristil le tistim, ki bodo svojo jasnino, samozavest in odločnost črpali iz želje pomagati, koristiti, ter iz svojih preteklih ran.

Čeprav so splošni vplivi kot vreme, barvajo ozadje dneva, pa ima vsak od nas svojo posebno karto in svoj poseben način doživljanja dneva, tedna, meseca in leta. Če vas zanima vpogled v vašo osebno karto in osebne procese, pa sem tu za vas kot profesionalna astro svetovalka.

Čudovito fotko, pa je kot vsak dan za nas pripravila Katja Golob