Zvezdni utrinki za petek, 30. 10. 2020.

Mihaela MalečkarDnevni zvezdni utrinki

Dobro jutro in lep dan!

Z Lou Reedom v mojih ušesih, žvrkljam olje in poskušam napisati jutranji uvod.  Oblaki zakrivajo pogled na Venero. Včeraj pa smo vsi skupaj lahko gledali Marsa nad polno Luno v večernih urah, kako vzhajata. Včeraj je bil lep dan, dinamičen in sončen, upam da smo se nauživli prelepe oranžne jeseni in da si dovolimo iskati veselje v najmanjših stvareh, da nam to polni dušo. Upam, da nismo kar kostantno preklopljeni na težke novice, prestrašene in zastrašujoče obraze. Ampak da hranimo svoje čute z zanimivimi voniji jeseni, nastavljamo svojo kožo sončnim žarkom, se napajamo s čudovitimi barvami in šumečo gozdno podlago. Pa tudi, če se dogodi popolno zaprtje, sreče človeku nihče ne more vzeti, to je vedno notranje stanje v odnosu do zunanje realnosti. Ostanimo v jedru samih sebe.

Dan pred polno Luno bo v zraku že veliko napetosti. Jutro bo naporno, močno nas bo dotikal občutek frustriranosti, oviranosti. V popoldanskih in večernih urah pa lahko k nam prihajajo tudi zelo naporne novice, ki spodbujajo skrb in strah. Lahko da bodo povezane s tujino ne nujno z nami, toda še vedno nas bo vedno bolj strah.

Hvaležna Katji Golob za čudovite fotografije.

Splošni vplivi barvajo ozadje dneva, vsak od nas pa ima svojo posebno astrološko karto in s tem svoj poseben način doživljanja dneva. V kolikor potrebujete vpogled, sem tu za vas kot astrolog svetovalec.